Göra Cykling Ett Bekvämare Val

Cykling är det enklaste, smartaste och miljövänliga sättet att resa. Detta är också mycket bra för hälsan och ger en stark fysisk aktivitet. Men det är lika viktigt att vidta åtgärder för att ha lämpliga åtgärder som garanterar deras säkerhet så att fler människor kan uppmuntras att använda dem. Här spelar cykelställ och cykelverkstäder en viktig roll.

Cykelställ och cykelgarage.

Cykelställ används oftast för att fästa cyklerna säkert för sig själva för att skydda stöld såväl som för parkeringsändamål. I affärsområden används i allmänhet utomhus cykelgarage där ställen installeras utanför lokalerna. På privat cykelparkering används inomhus cykelgarage där hyllor monteras inuti lokalerna. Det finns flera olika typer av cykelställ som finns tillgängliga på marknaden som rutnätet, bollard, serpentin, inverterad U och dekorativa. De cykelhållare som är säkrare och effektiva är de som kan låsa både cykelramen och båda hjulen. Även om cyklerna är lagrade i cykelgarage, måste de säkras väl.

Material som används.

Cykelställen består av olika material beroende på hållbarhet, funktionalitet, utseende och väderbeständighet. Materialen som används för konstruktion inkluderar stål, återvunnen plast eller termoplast och rostfritt stål. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar och har ett unikt utseende.

Faktorer som påverkar användbarheten.

Många anläggningar bestämmer användbarheten av cykelställ och säkerställer säker parkering. Cykelstället måste vara synligt för en allmän plats, så att risken för tjuvlighet kan minimeras. För att säkerställa att det finns minimal skada på fordonets kropp måste cykelställen ha ett tillräckligt avstånd mellan gångtrafik och bilparkering. Cykelgaraget måste ha tillräcklig väderlek så att kroppsdelarna inte ofta utsätts för de naturliga elementen som direkt solljus och regn. Det måste vara rätt avstånd från destinationerna så att ägarna inte behöver gå för mycket för att nå sina fordon.

Sluten på cykelställen.

De snittiga ytorna kan ha olika finish som beror på miljöproblemen, volymen av de räkningar som den kan hålla, väderförhållandena och den övergripande stilen. De olika typerna av finish är: –

• Rostfritt stål: Det är det mest använda slitstarka materialet att konstruera ett cykelställ. Det har antimikrobiella egenskaper, högsta korrosionsskydd och ett glansigt utseende som lätt kan rengöras och underhållas.

• Återvunnet plast: Cykelställ vagg som består av återvinning av plast har ingen splinter eller promenad, avger inte skadliga kemikalier och är brandskydda.

• Termoplastbelagd: Detta ger en matt finish tack vare polyeten och finns i ett brett sortiment.

• Pulverlack: Väderbeständigheten är utmärkt, och en torr pulverlack ger ett robust ytterlager.

• Galvaniserad: Sådana cykelställ är billigt och ger bättre korrosionsskydd. De är zinkbelagda och håller längre. De ser också mycket blankt ut och verkar vara mycket kostsamma.

Det är lika viktigt att få rätt material för att bygga cykelställen för att få det bästa ut ur dem. De borde vara långa och vara tillräckligt starka för att hantera det dagliga slitage och för en av de ansedda och pålitliga tillverkarna är Falco gatemöbler. Det finns hemsidan måste kontrolleras för många olika mönster av konstruktioner och installationstekniker.